BloggProffs

Avesta

Detta är bara en mellanlandning, vi åker till Sala i morgon för spelning kl 14.Hotellet i dag heter ”new star hotel” ett best western hotell. Den kedjan kommer vi att kunna mycket om i november.Man pratar om I-landsproblem ibland och ett sådant måste väl vara när man reagerar på att hotellrumsmattan (heltäckande) är skrynklig eller att det inte är golvvärme på toaletten. Detta är egentligen inte alls viktigt men man blir helt enkelt bortskämd med generellt god standard vart man än kommer också blir plötsligt god standard dålig standard. Som tur är tar det inte lång tid innan jag inser detta (än så länge).Nu har det börjat regna så vi får se hur morgondagen blir.Tills dess god natt och tack för ännu en dag full av goda upplevelser.Bosse

En kommentar till “Avesta”

  1. mastercat Säger:

    Tack själv Bosse! Och tack Kings Arms för maten! ;-)
    /Anders

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu