BloggProffs

Thunderstruck.

yeah it´s all right…Lugnet före stormen… själv har jag precis vaknat från en liten tupplur, sörplar på en festis med äpplesmak medan Bosse har tagit över min tidigare aktivitet och slumrar lite lätt… Gille misshandlar sin gitarr med toner av Dire Straits… Det är en och en halv timme kvar till föreställning i Sandviken. Allt är uppsatt och klart på scenen… Dom är sköna dom här stunderna… magiska… tysta… koncentrerade… omväxlande skojfriskt och milt buttert sammanbitet… sen brakar det lös!we´re doing fine…Lite publik har redan börjat komma, de första tre raderna är nu upptagna, vi gör ett snabbt myggtest (alltså inte om myggor kan flyga utan om våra mygg-mikrofoner vi har fasttejpade på kinden fungerar)…1 – 2, 1 – 2,  1 – 2,- Hörs jag…? - Ja ganska bra, skruva upp lite bara…- Okej.- Japp, nu är det bra! Nu kör vi! 95 personer kommer och det är en fin intim föreställning idag! Både små och stora skrattar gott.Thunder! Hah ah ah ah ah ah ah ah!Prat med barn och vuxna. Skratt. Dusch. Ombyte. Nedrigg. Hej till arrangören. In i turnébussen och eftersom det är fredag gott folk så åker en alldeles speciell cd på med en alldeles speciell låt på högsta volym… Och de närmsta fem minuterna behövs inga fler ord eller tankar, vi bara njuter, spelar luftgitarr, vrålar och headbangar nackarna av oss… Det är bara vi tre. Jag, Bosse och Gille och THUNDERSTRUCK!Aaah…! Livet blir inte vackrare än så…! :-) Imorgon väntar Sala.Anderswww.anderssanzen.se

En kommentar till “Thunderstruck.”

  1. Fia Säger:

    Det är en bra låt det…
    Speciellt för ett relativt nygift par :)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu