BloggProffs

Sala

Hej.Fin spelning i Sala i dag. 110 i publiken och en scen med god akustik. Vi har lite problem med ett par mikrofoner men det har än så länge inte gått ut över föreställningen. På måndag har vi ledigt i Örebro. Då kan vi fixa med teknik, kostymer och  ge oss själva lite andrum.I dag fick vi besök av Ove Södereng, en gammal klasskompis till Anders och mig från folkhögskoletiden i slutet av 90-talet.Vi blev hembjudna på kaffe och kaka till Oves gård utanför Sala. Jag har nog aldrig träffat på någon som har så mycket olika grejor och som har jobbat med så många olika spännande saker inom olika områden, allt från barnskötare till låssmed. Efter ett par intressanta timmar hos Ove har vi nu tagit oss till Nyköping för natten.I morgon spelar vi i Nävekvarn, en halvtimmes körning härifrån.Maten blev i dag en klassisk statoilkorv med bröd. Som tur är blir det allt längre mellan den sortens måltider, annars hade jag inte behövt bil för att rulla fram på vägarna.BossePs. Tack Ove för ljudtekniska tips   Ds

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu