BloggProffs

Bland gammelmostrar, slott och starka vindar.

Dagen gryr på Malmön, en av västkustens små pärlor, lite söder om Kungshamn.Frukosten är intagen och tidningen läst.Dagen är fri till kl 15 då vi börjar rigga upp för föreställningen kl 18.Starka vindar är det här ute på ön, mycket vind var det också i Örebro igår där vi spelade för den nya rekordpubliken för vår turné (so far…): 450 st.Dagen innan hade vi ledigt och jag passade på att hälsa på gammelmostrarna Anna-Lisa och Helga och gammelmorbror Hans med fru Evy. Mycket trevligt prat och mat och fika!”Varför får inte jag äta småsten när aktiebolaget Åtvidaberg” – En av ordvitsarna från min gammelmoster Helga när jag besökte henne. Hon är 90 år och man blir så glad när man får höra sånt, ens hjärta slår en liten minivolt liksom…! En varm känsla.Anna-Lisa som bara är 80 år tog cykeln ner till Wadköping i Örebro där vi spelade och såg på oss!Själv har jag bott i Örebro i 7,5 månad då jag gjorde lumpen i gnällbältets huvdstad. ;-)   Vapenfri tjänst. Tog en promenad genom centrum och satte mig på en bänk vid det vackra slottet, där jag för övrigt varit på bal en gång i tiden!Så, nu blir det nog en promenad till och lite textpluggning… farsmanus som ska läsas igen!Må väl!Kram till alla! Anderswww.anderssanzen.se

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu