BloggProffs

Onsdag 16 juli

God förmiddag.Pensionatfrukosten är intagen och jag sitter i dagrummet och bloggar.I dag finns det tid att göra vad man vill. Min plan är att gå bort till folkets park, 500 meter härifrån, och kolla in scenen inför kvällens spelning.Det finns en 10 km lång kuststig runt hela ön. En lättare joggingrunda passar bra där om så bara en del av den sträckan.Vi har nu varit ute i 9 dagar och det har fungerat näst intill problemfritt både på och utanför scenen. Spelningarna har fått gott mottagande överallt. Vi har ett publiksnitt på 250 personer per föreställning. Tekniken har fungerat bra med undantag för de trådlösa myggorna som visat sig vara känsliga mot fukt/svett. Vi tror oss ha löst detta med ståltråd och eltejp samt reservmyggor. Turnébilen ger ifrån sig spännande fjädringsljud men har fört oss snart 200 mil på en dryg vecka. Vi har ätit gott i mer eller mindre nyttig form från korv med bröd till thailändskt.Jag har fått förståelse för vår svenske konung som inte alltid har vetat var han befunnit sig. Jag har även själv varit i tvivel om detta när jag vaknat upp på ett nytt hotellrum i en ny stad varje morgon.När man tillbringar så mycket tid tillsammans som jag, Anders och Jan-Egil gör, blir man som en blandning av kompisar och ett gammalt gift par där man vet ungefär vad de andra tänker och tycker utan att behöva diskutera allt. Ganska häftigt faktiskt. Nu känner jag att jag verkligen längtar efter min riktiga familj. Kanske för att jag vet att jag ska träffa dem i morgon kväll.   Bosse

En kommentar till “Onsdag 16 juli”

  1. Lasse Säger:

    Hej vänner. Kul att följa er resa genom svedala:)
    keep on!
    vore kul att se lite bilder oxå ;)
    Kram lev väl /Lasse

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu