BloggProffs

Svalor, Lasse och Libanesiskt!

Kväll i Jönköping och sista natten av två på fina John Bauer hotell.Idag spelning i Nässjö där vi hade flera fina gäster på besök i publiken. I taket på den gamla fina teatern så hade några svalor sitt bo! Så medan vi riggade upp och även under föreställningen så flög svalorna omkring och matade sina små ungar! Ett annorlunda inslag i teatervardagen.En annan fin gäst i publiken var min och Bosses gamle klasskompis från Wendelsberg: Lasse Johansson! En väldans kul och glad överraskning! Kul att se dig Lasse, hoppas det blir snart igen! Och tack för chokladen! Den var god, mums! Diverse receptionister fick också smaka…!På kvällen gick vi och åt libanesiskt, mycket gott! Avslutade med en drink, caipirinha (jag och Pia) och öl, guiness (Bosse) och trevligt ”tjöt”. En bastu hann vi också med innan det! Jönköping är en fin stad, det känns mysigt runt vattnet med uteställen och fin park. Två tummar upp!Dagens frisörsnamn:I Nässjö: Hair, Christer frisören.I Jönköping: Hårfixarna Apollo haircenter, Studio klippoteket, Salong på håret.Imorgon drar vi till Värnamo för spelning kl 14. Vilket fantastiskt världsrekord på 100 meter… avstannande!Sov så gott!Anders

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu