BloggProffs

Småland

Vi är mitt i vår tredagarsturné i småland. I dag stod Värnamo på schemat. 60 besökande varav en härlig överraskelse när moster Ingrid med barn och barnbarn kom och tittade. Jättekul. Tack till Lennart och gänget för mottagande, fin teaterlokal, mat och kaffe. Nu sitter jag på Hotell tre liljor i Värnamo. Trevliga rum med en känsla av hemtrevnad. På TVn klarar Stefan Holm 2.29 i andra försöket och 10.000m finalen avgörs i detta ögonblick. Dagens bilder kommer från tidigare spelningar:Lindängen 22/7 Malmöpublik i Lindängen 22 juli  Pizzaboden (omklädninsrummet) i Skoghall, Karlstad    Uppvärmning för Anders och Gille.MvhBosse 

En kommentar till “Småland”

 1. gille Säger:

  Hei mine venner ,- og Anders

  morsomt å lese bloggen. Håper dere har det fint og finner mange kreative frisørsalongnavn, fin fin hobby!
  Janne Bellmann, hehe morsomt.

  Teik ker

  gille

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu