BloggProffs

Från Småland till Stockholm.

Igår var vi i Värnamo. Vi körde med myggor och det fungerade väldigt bra. Lokalen var fin men med mycket eko så tack vare myggorna blev ljudet koncentrerat, klart och tydligt. 70 pers. i publiken. En mycket fin, skön stämning mellan oss och publiken, vi hittade ett gott ”gung” i spelet, bra rytm och samspel med varann och inte minst med de som tittade på och jag tycker det var en mycket bra och lyckad föreställning!På kvällen mongolian barbeque buffé på Lilla krogen! Mmm…!Idag spelning i Rydaholm – en liten pärla i de mörka småländska skogarna. Och en liten pärla blev också föreställningen. 50 pers. i publiken och många unga, kanske några lite för unga men vi anpassade oss efter vår unga publik och det blev en riktigt rolig, mysig föreställning på den lilla scenen. Tack Maria för trevligt bemötande och fika!Sen lämnade vi av Pia på stationen för tåghemfärd medan jag och Bosse satte oss i gamla Bettan och rullade de 40 milen mot vår huvudstad Stockholm. En färd fylld av massor av musik, OS, diskussion om dressyr-ritt, hästar i allmänhet, cricket och (såklart) tjejer…!Just nu är vi i Södertälje hos Bosses bror Björn, hans fru Cecilia och barn. Vi ska bli bjudna på lite kvällsmat snart!Efter det blir det vidare till Alexandra hotell vid Medborgarplatsen som blir vårt base-camp de närmsta fyra nätterna.På onsdag väntar Skansen, Galejan där vi spelar kl 13 – ska bli häftigt och kul!Dagens frisörsnamn, samtliga i Värnamo: Frisörknuten, Frisör (originellt…), Salong Blåskägg, Thelander och Ek, Salong Style, Amie.Enligt obekräftade uppgifter så ska Södertälje tydligen innehålla något slags rekord som staden med flest antal frisörer per person…! Peace and rice!Anderswww.anderssanzen.se

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu