BloggProffs

Ledig dag i Stockholm.

Idag har vi haft ledigt. Underbart solsken mötte mig till att börja med.
Jag har umgåtts med min vän Henrik – vi tog en sushi-lunch och pratade om gamla och nya tider.
Om teater, folkets hus och parker, turnélivets för- och nackdelar, rollspel, ordvitsar, gamla minnen från barndomen, nostalgi…. det är så lätt att bli nostalgisk! Ja det var helt enkelt mycket trevligt!
Sen dök min lillebror Bengt upp som var på tillfälligt besök i storstan. Kul att ses och det blev ännu mer trevligt prat och fika och promenad tillsammans. Och när vi alla sa adjö till varann så öppnade sig himlen och regnet fullkomligen vräkte ner.
Sen gick jag lite på stan och tittade på kläder, skor och musik. Tog en lång promenad från Sergels torg hem till hotellet vid Medborgarplatsen. Ikväll har jag vilat på hotellrummet med OS på TVn! Jörgen Persson – vilken hjälte!

Dagens frisörsnamn i Stockholm: Cut The Crap.

Imorrn drar vi till Eskilstuna för spelning på lördag på Parken Zoo!

Peace and rice!

Anders

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu