BloggProffs

Somnande i relaxrum

Dagen började med gott genomförd spelning med ung publik (dagis/förskola) i folkets park i Falköping.

Väldigt bra bemötande. Tack Gunnar & co för att vi fick komma in redan i går för att rigga och öva och inte minst tack för lunchen i dag på Ranten vid stationen. Kanongott.

Glada och nöjda hämtade sedan Anders och jag våra badbyxor och gick …..ja, och badade. Schysst bassäng (25m) + familjebad med virvlar och rutschkana som Anders fick bästa tid på. Pricken över i var att basta och sedan sitta i ”mellanrummet” och relaxa. Vi gjorde det så bra att båda två nästan somnade.

Sedan var det bara att gå hem och jobba litet på rummet, äta kvällsbuffé på hotellet och efter detta kontakta familjen via etern. Jag har skypat (skajpat) med mina barn och min fru. Vilken bra uppfinning! Det är väldigt fint att kunna se och prata med familjen ”live” på datorn när man ska vara borta en månad. Tack för det televerket.

Bosse

En kommentar till “Somnande i relaxrum”

  1. Gille Säger:

    Hallo

    Så fin blogg dere har!!!!!!! Og flinke å blogge. Hyggelig å lese om nesten soving i relax, og fine plasser å spille. ……………….Det er nesten sånn………………………… at……….ja ……….jeg………………savner dere……..nesten ……..litt……..OK mye!
    Kos dere på tur.

    gille

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu