BloggProffs

Från Husum till Piteå.

Många kompisar och släktingar frågar mig om det ff är roligt att spela Mästerkatten efter nu drygt 250 föreställningar. Jo det är det faktiskt!
Spelningen igår i Husum för 160 st 6 – 12-åringar gick väldigt bra och jag kände en enorm spelglädje! Visst går det lite upp och ner och man kan bli lite trött på resandet (som iofs också kan vara mysigt ibland) men själva föreställningen är jäkligt kul att spela! Den funkar så bra och när man som igår får det gensvar från publiken, skratten, reaktionerna och energin som väller ut upp på scen, ja då är det kul och det ger en positiv boost!
Tack till arrangör Mia med dottern Ylva.
Efter spelningen körde Bosse Pia till flygplatsen i Ö-vik. Hon flyger hem och på söndag kommer Jan-Egil Gille Engnes till Piteå och ansluter gänget.

Sen satte jag och Bosse oss i bussen och åkte de 30 milen till det nordligaste stoppet på turnén: Piteå. Fredag och AC/DC på högsta volym! Thunder! Jag körde till Umeå där det intogs fin sen lunch på MAX – mmm vilka goda hamburgare dom har. Dock halvkrånglig beställningsprocedur. Sen tog Bosse över ratten. Några stopp till för bensin och spelning på oddset (som gick åt skogen). Musik som Stina Nordenstam, Sator och Jens Lekman hördes i bilstereon och fyra timmar senare kl 20 var vi framme vid stadshotellet som nu är vår bas två dar. Två öl, lite chips och en kebab blev kvällens begivenheter och trevligt tjöt med en mycket hockeyintresserad bartender på restaurang 1906.

Nu har frukost avklarats och idag lördag är vi lediga. Ett besök på Pite havsbad blir dagens nöje där jag än en gång kommer att slå Bosse i vattenrutschbanekonstens ädla tävlingsmoment! Sen blir det nog en liten tripp på stan och sen lite kontorsarbete under e.m.

Dagens frisör i Piteå: Frisör (väääldigt uppfinningsrikt…)

Mjaou

Anders

En kommentar till “Från Husum till Piteå.”

  1. /Fd MAX-anställd Säger:

    ”Dock halvkrånglig beställningsprocedur”. Vad är det som inte går att förstå?
    Välkommen till Norrbotten.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu