BloggProffs

Fridag i Piteå

Då var jag här igen. Det har gått 29 år sedan jag som 7-åring bodde i Piteå och jag tvivlar på att jag kommer känna igen mig, men vem vet.

Vi har ledigt i dag och planen är att besöka pite havsbad och därefter vandra på stadens gator. Jag ska försöka hitta min gamla skola och huset jag bodde i 1980.

Bosse

En kommentar till “Fridag i Piteå”

  1. Maria Lundholom Säger:

    Hej Bosse!
    Kul att du är tillbaka i Piteå. å dessutom som skådespelare. Det är stort tycker jag! Jag har försökt nå dig men inte lyckats så bra. Har du hittat ditt gamla hem och vägen mellan skolan samt hemmet där du en gång gick vilse……? Vad jag förstår av bloggen så befinner du dig på vårt äventyrsbad idag. Kanske syns vi kanske syns vi inte eftersom jag bor på två orter och beger mig snart till min andra hemort. Kram från Piteå-Maria

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu