BloggProffs

Återseende från förr.

Spelning i Åkersberga idag för 170 st. Gick jättebra. Tack till Kåge. I publiken fanns Anita som jag gick min första teaterutbildning tillsammans med i Hällefors för 13 år sen. Det var kul att ses igen! Vi tog en pizza efteråt och pratade gamla minnen.

Nu på kvällen har vi vart på Dansens Hus och sett det fysiska teaterkompaniet DV8s föreställning To be straight with you. En blandning av teater, dans, rörelser och teknik. Den handlade om homosexualitet och hur vi människor i omvärlden och från olika religioner ser på det. Den var bra, häftig och tänkvärd. Men också med lite för mycket prat som inte hördes ibland dock. Kul att vara där – jag spelade i en dansteaterföreställning på Dansens Hus för sex år sen.
Sen blev det en god wallenbergare, en öl och mer snack med Bosse och Pia.

Imorrn spelning i Boo kl 13

Dagens frisörer: Åkersberga: Gula Markiserna. Sthlm: Mäster Nickes, Gold Cut.

Mjaou

Anders

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu