BloggProffs

Köping.

Idag spelade vi i Köping. 175 st (mest barn i åldrarna 6 – 8 år) kom och såg. En av de bästa publikerna vi haft! De var med väldigt fint och lyssnade, reagerade och på slutet när Bosse och Pia trummar på sina knän som hästar som kommer mot slottet så börjar alla barnen trumma med… en mäktig känsla för mig som står och ser ut rakt mot publiken och ser hästarna komma närmare och närmare… ”Välkommen hem ärade husmor” har sällan varit lättare att säga. Jag fick gåshud. Häftigt.

Efter nästan 4 timmar i bussen genom snöstorm och förbi nån avåkt bil längs vägen är vi nu framme i Herrljunga. Denna tågbytarmetropol. Nu ska vi ut på stan och få oss nåt i magen. Sen blir det nog softa på hotellrummet som gäller.

Dagens frisörer: Stockholm: Hair Solution. Köping: Hårbolaget, Salong Wågen. Herrljunga: Josef.

Mjaou

Anders

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu