BloggProffs

Tack och slut.

Då var det över.
Spelningen i torsdags i Göteborg, Hammarkullens folkets hus gick jättebra. Mycket publik: 120 st barn och lite vuxna. Fantastiskt fin publik och föreställningen fick ett fint värdigt avslut. Min bror, pappa, kusin och lite kompisar var där. Kul!
Tack till arrangör, vaktis och Bodil för blommor och hjälp.

Ja, det var sista föreställningen av 65 på vår Sverigeturné.
Totalt har vi spelat för 9649 barn och vuxna. Det gör ett snitt på 148,44 människor/föreställning.
Totalt sen starten 2005 har vi nu spelat Mästerkatten 278 ggr. I Norge har vi haft runt 100 st/föreställning vilket gör att 21300 har sett den där.
Allt som allt har alltså 30949 st sett föreställningen genom åren! Coolt!

STORT TACK till Torgunn, Iver, Hasse, Pia, Anders, Bosse och Jan-Egil. Bra jobbat!

Nu väntar en lång paus från Mästerkatten. Men nästa år kommer vi igen i Norge. I januari spelar vi på en festival i Molde. Och i februari och mars har vi fyra veckor bokade i fylket Oppland. Sen får vi se vad framtiden ger…

Det känns lite konstigt att det är slut, en kombination av ledsamhet och skönt faktiskt… alla minnen, alla lustiga människor man stött på, alla barn, alla kramar, alla hotell, alla milen längs vägar med en vattenflaska bredvid sig, radion på, trevligt snack och förstås AC/DCs Thunderstruck på fredagar…!
Det ska bli skönt att vara hemma i Göteborg ett tag nu. Nu väntar för egen del nya utmaningar i form av filminspelning och fars.

Dagens sista (?) frisörer: I Hammarkullen: Kam & Sax. I Göteborg: Cut.

Mjaou

Anders

www.anderssanzen.se

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu