BloggProffs

Kulturtorget i Molde.

Hallå där igen efter två månaders frånvaro!

Här kommer en kort rapport från Molde där vi vart och spelat i onsdags (21 januari)! Molde är största staden i fylket Möro og Romsdal. De finfina Romsdals Alperne ligger runt staden. Mycket vackert är det och jag hoppas få tillbringa några veckor där senare i år eller nästa år.

Spelningen för inbjudna kulturkontakter gick mycket bra! Vi hade tur också som fick ca 40 barn som tittade på – fina reaktioner och taktfasta applåder efteråt. Två månader sen vi spelade, vi gjorde ett snabbt genomdrag innan.
Jag och mina medkombatanter är väldigt nöjda med spelningen. Får vi se om några bokar oss för kommande läsår…!
Vi bodde fint på Seilet – Seglet – Snyggt hotell med vykortsliknande utsikt från rummen. Skybar på våning 15!

Snabba ryck blev det. Jag flög upp dagen innan (missade flyg i Oslo eftersom GBGs flyget var försenat…) och hem en timme efter föreställningens slut! Kul att se grabbarna igen! Tack Bosse för jättefina boken om våra äventyr och tack Gille för mössan!

Nu fortsätter jag spela farsen Titta inte i påsen! i Göteborg och i Februari och Mars bär det av igen med Mästerkatten i Norge!

Mjaou

Anders

www.anderssanzen.se

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu