BloggProffs

Från Östergötland till hemmet.

Så. Då var man hemma igen i sin lägenhet i Frölunda, Göteborg. Kom hem igår kväll efter att ha avslutat oktobersvängen – den längsta turnén vi vart på hittills – med sex spelningar på tre dagar runt om i Östergötland. Stort tack till alla arrangörer för väldigt fint bemötande och härliga dialekter! T.ex. Janne och Robban i Rejmyre som berättade trevliga goa historier och hade härlig humor. Det var runt 50 – 100 på de sex föreställningarna.
Något vi märker och som blir tydligare för varje gång är att vår föreställning funkar bättre när vi spelar på golvet och kan ha publiken nära oss. Då får vi kontakten, närheten med barnen och de vuxna som passar väldigt bra för just Mästerkatten. När vi spelar på en upphöjd scen med publiken längre ifrån mister vi lite den kontakten, föreställningen funkar fortfarande bra men ännu bättre när vi kommer nära varann.

Känns skönt att vara hemma men lite konstigt också, nästan glömt bort när jag åkte och ibland känns det som Mästerkatten är hela ens liv… man är ute så mycket och åker. Nu väntar två veckors vila. För min del blir det lite jobb också, har fått en filmroll i ett projekt som ska repeteras och sen blir det även kollationering för nya farsen Titta inte i påsen!
Men nu ska det bli gött att laga en riktigt god spagetti och köttfärssås!

Ett urval av frisörer i Linköping: Hår & Sånt, Studio E-Hair, Hårcompaniet, Salong Atina, Creative Hair. Och en i Finspång: Modeklipparna.

15 november drar vi igång igen med sista Sverigevändan för den här gången.

Mjaou

Anders

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu